ЩЯХ ДА ПРОМЕНЯ ЖИВОТА СИ, АКО ИМАХ ПОВЕЧЕ ВРЕМЕ - ARATRON

за всички налични
книги и карти
.

за всички налични
книги и карти.

20 % отстъпка при поръчка директно от нас
Отиване към съдържанието
СЕРИИ КНИГИ
Заглавие:
ЩЯХ ДА ПРОМЕНЯ ЖИВОТА СИ, АКО ИМАХ ПОВЕЧЕ ВРЕМЕ
ПРАКТИЧЕСКО РЪКОВОДСТВО КАК ДА ПРЕВЪРНЕМ МЕЧТИТЕ СИ В РЕАЛНОСТ
Автор:
ISBN:
978-954-626-347-6
Формат:
14.5 x 21.5 см
Страници:
285
Цена:
12 лв.
Серия:
ПОРЪЧАЙ ОТ:
Уморени ли сте от прекалено многото задачи и отговорности, с които сте се нагър-били, без да получавате кой знае какво като награда за усилената работа? Може би искате да промените нещо в своя живот, но все не успявате да намерите време?
В тази книга популярната писателка и психотерапевт д-р Дорийн Върчу ще ви даде практични психологически и духовни съвети как да намерите време за себе си, да се освободите от ограничаващите убеждения, свързани с времето, за да можете по-ця-лостно да изразите собствената си същност. Тя обяснява как да направите живота си щастлив и същевременно да цените всеки момент от него.
Д-р Върчу ще ви преведе през различните мисловни капани на егото, които постоянно изяждат времето ви. Ще разберете как да намерите повече свободни минути, да орга-низирате ежедневния си график и да получите подкрепа от приятели и близки. Освен това ще научите различни техники за това как да станете по-уверени, да се освобо-дите от страха от провал, да увеличите интуитивните си способности и да дадете път на естествения си стремеж към успех.
Вие заслужавате пълноценен живот, изпълнен с радост, спокойствие, благополучие и любов – започнете още сега!

Д-р Дорийн Върчу е психотерапевт, метафизик и автор на много книги, сред които “Ефектът йо-йо при диетите”, “Пътят на работника на Светлината”, “Лечение с анге-лите”. В работата си като психотерапевт тя помага на хората да разберат и осъ-ществят истинското си призвание и съкровените си мечти. Д-р Върчу често участва в популярни радио и телевизионни предавания и сътрудничи на известни списания. За повече информация можете да посетите нейния уебсайт: www.AngelTherapy.com.
КНИГИТЕ НА ИЗДАТЕЛСТВО АРАТРОН МОЖЕ ДА НАМЕРИТЕ В:
София
книжарница Елрид ул. "Солунска" №3
книжарница Нова Епоха, ул. "6-ти Септември" №28
книжарница на НАТФИЗ, ул. "Стефан Караджа" №20
книжарница Микена, ул. "Граф Игнатиев" №16
Книжарници Хеликон
Книжарници Хермес
Книжарници Orange
В ЦЯЛАТА СТРАНА ОТ:
ОТ ОНЛАЙН КНИЖАРНИЦИ:
Книжарници Сиела
Книжарници Booktrading
ИЗДАТЕЛСТВО
КНИГИ ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ
Назад към съдържанието