МАГИЧЕСКА ЗАЩИТА - ARATRON

за всички налични
книги и карти
.

за всички налични
книги и карти.

20 % отстъпка при поръчка директно от нас
Отиване към съдържанието
СЕРИИ КНИГИ
Заглавие:
МАГИЧЕСКА ЗАЩИТА
ОТКРИВАНЕ, ИЗЧИСТВАНЕ И ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ ОТ ОМАГЬОСВАНИЯ, ПРОКЛЯТИЯ И ПСИХИЧНИ АТАКИ
Автор:
Катрина Расболд
ISBN:
978-954-626-533-3
Формат:
14.5 x 21.5 см
Страници:
272
Цена:
18 лв.
Серия:
ПОРЪЧАЙ ОТ:
Всеки човек може да бъде мишена на психична атака, независимо дали става въпрос за преднамерено проклятие и омагьосване или за случайно урочасване. Тази книга представя ефективни техники и практики за възстановяване от психични атака и за лична защита от възможни злонамерени вмешателства.
Катрина Расболд, практикуваща магьосница, духовен лечител и учител, показва как да разпознаваме различните видове атаки по техните симптоми и представя подробно как да се справим с тях с помощта на техниката „Идентифицирай, обективирай и прогони“. Запознайте се с инструкциите за организиране на лечебно пространство, ритуални бани и душове, очистване с яйце, за работа със светена вода и опушване. Научете се как да правите проверка на чакрите и да използвате за защита свещи, камъни и благовония. Дадени са и съвети за очистване на дома и работното място, което е важна стъпка за цялостното възстановяване от много видове омагьосвания.
Негативните енергии, активирани от други хора, могат да окажат силно влияние върху жизнеността, отношенията с хората и благоденствието на човека. С помощта на подробните напътствия от авторката можете да се освободите от преднамерени психични атаки и инцидентни вмешателства на чужди същности, от стари и нови травми, нездравословни връзки и разрушителни навици, които създават пречки пред вашето добруване. Без значение дали сте обект на проклятие, омагьосване или случайно зловредно въздействие, тази книга може да бъде вашето ефективно ръководство за лечение и възстановяване.
КНИГИТЕ НА ИЗДАТЕЛСТВО АРАТРОН МОЖЕ ДА НАМЕРИТЕ В:
София
книжарница Нова Епоха, ул. "6-ти Септември" №28
книжарница Астея, ул. "Пиротска" №3
книжарница на НАТФИЗ, ул. "Стефан Караджа" №20
Мариела Русенова, пл. "Славейков"
книжарница Езотерика,
кв. Люлин 6, бул. "Дж. Неру" №29
Книжарници Хеликон
Книжарници Хермес
Книжарници Orange
В ЦЯЛАТА СТРАНА ОТ:
ОТ ОНЛАЙН КНИЖАРНИЦИ:
Книжарници Сиела
Книжарници Booktrading
ИЗДАТЕЛСТВО
КНИГИ ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ
Бургас
книжарница "Книготерия 7", ул. „Цар Петър“ №17
Назад към съдържанието