ДИШАЙ ЛЮБОВ - ARATRON

за всички налични
книги и карти
.

за всички налични
книги и карти.

30 % празнична отстъпка при поръчка директно от нас
Отиване към съдържанието
СЕРИИ КНИГИ
Заглавие:
ДИШАЙ ЛЮБОВ
МЕДИТАЦИЯ В ДЕЙСТВИЕ
Автор:
Джени Лий
ISBN:
978-954-626-512-8
Формат:
13 х 20 см
Страници:
253
Цена:
16 лв.
Серия:
ПОРЪЧАЙ ОТ:
ПРЕВЪРНЕТЕ ЛЮБОВТА В СВОЯ
ДУХОВНА ПРАКТИКА
Любовта е нещо повече от емоционална вълна, която преминава през нас, а практикуването на медитация е това, от което се нуждаем, за да изчистим вътрешните си нагласи и да преодолеем импулсите и навиците, които ни отдалечават от чистата любов. Тази забележителна книга изследва какво е любовта и какво е нужно, за да я изживяваме всеки ден, дори и в нашето напрегнато ежедневие.
Джени Лий ще ви покаже как да отворите сърцето си и да позволите на любовта, която е вътре във вас, любовта, която е вашата същност, да залее света и да благослови всички, които докосне. Авторката споделя много лични истории и с тяхна помощ разкрива по-осъзнати и активни начини да обичаме, като преодолеем гнева и страха, изграждаме доверие, учим се да прощаваме и да се справяме с личните загуби. Чрез ежедневни, лесно изпълними медитативни практики и разумни действия всички ние можем да се научим как да отворим сърцето си за своята истинска природа, която е изтъкана от любов. В книгата са включени и много утвърждения и молитви за състрадание, спокойствие и любов в сърцето ни.
Тази книга може да бъде истинско вдъхновение за всеки, който развива своите умения в медитацията като практика за самоусъвършенстване и като средство за лечение на своите болки, така че да изпълни сърцето си със спокойно доверие и любов.

Джени Лий е сертифициран йога терапевт и повече от две десетилетия тя обучава хората в лечебната традиция на класическата йога и медитация. Използвайки практиките, които е описала в тази книга, Джени помага на хората да преодолеят скръбта, депресията, тревожността и стреса и да си създадат живот, изпълнен с повече радост.


КНИГИТЕ НА ИЗДАТЕЛСТВО АРАТРОН МОЖЕ ДА НАМЕРИТЕ В:
София
книжарница Елрид ул. "Солунска" №3
книжарница Нова Епоха, ул. "6-ти Септември" №28
книжарница на НАТФИЗ, ул. "Стефан Караджа" №20
книжарница Микена, ул. "Граф Игнатиев" №16
Книжарници Хеликон
Книжарници Хермес
Книжарници Orange
В ЦЯЛАТА СТРАНА ОТ:
ОТ ОНЛАЙН КНИЖАРНИЦИ:
Книжарници Сиела
Книжарници Booktrading
ИЗДАТЕЛСТВО
КНИГИ ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ
Назад към съдържанието