Сподели във Facebook


cover Заглавие: ДА ЖИВЕЕШ С ВЪЛШЕБСТВО
Нов поглед към реалността
Автор: Джил Едуардс
ISBN:978-954-626-359-9
Формат:14.5 х 21.5 см
Страници:312
Цена:15 лв.
Поръчай от  width=
 

“Рядко съм попадал на такива възхитителни идеи, изразени толкова ясно. Джил Едуардс притежава специална дарба, уникално съкровище, което предлага на човечеството, и моята душа пее от благодарност към тази жена всеки път, когато чета нейна книга.”

Нийл Доналд Уолш, автор на“Разговори с Бога”


Прекрасните послания, напътствия и практически стъпки, които предлага тази книга, са променили живота на безброй хора. Авторката Джил Едуардс, духовен учител и психолог, се позовава на мистиката, науката и източници, предаващи информация по канал, за да предизвика нашите “традиционни” представи за света и да ни поднесе един изумителен, нов поглед към реалността, който може да трансформира всекидневния ни живот и да го превърне във вълнуващо пътешествие.
Това вдъхновяващо ръководство очертава един, основан на духовността психологичен подход, който може да ни бъде от полза във времето на промяна, в което се намира човечеството и цялата Земя. С помощта на практически напътствия “Да живееш с вълшебство” ще ви помогне:
•    Да преоткриете своята вътрешна мъдрост
•    Да преодолеете своите страхове, блокажи и ограничения
•    Да се освободите от миналото и да се насочите към бъдещето
•    Да израствате с любов и радост, вместо с болка и борба
•    Да излекувате Вътрешното си дете
•    Да се вслушвате в мъдрите съвети на своя Висш Аз
•    Да сбъднете своите мечти и да изживявате с вълшебство всеки свой ден

Джил Едуардс е дипломиран клиничен психолог, учител и водеща фигура сред авторите на духовна литература, на книги за саморазвитие, усъвършенстване и разкриване на личната сила и потенциал. Тя работи в сферата на метафизиката и енергийната психология и провежда семинарите “Да живееш с вълшебство”.


Добави в Svejo