Сподели във Facebook


cover Заглавие: РИТУАЛНО ТАРО НА ЗЛАТНАТА ЗОРА
Автор: Чик Сисеро и Сандра Табата Сисеро
ISBN:954-626-058-4
Формат:14.5 x 20 см
Страници:284
Цена:Изчерпана 
 

"Ритуално Таро на Златната Зора" е изчерпателно практическо изследване, основано на традиционните учения на Херметичния Орден на Златната Зора. Незаменим наръчник за работа с новата колода Ритуално Таро на Златната Зора - колодата Таро на деветдесетте години - тази книга дава ясно обяснение на сложния символизъм на колодата и подробна информация за всяка една карта от Големите и Малките Аркани. Книгата съдържа:

  • Точна история на картите Таро и на Херметичния Орден на Златната Зора от създаването му през 1888г. до неговото съвременно превъплъщение в САЩ.
  • Увлекателно изследване на принципите на Кабала, древна мис¬тична система, чието забележително съответствие с Таро не може да бъде пренебрегнато.
  • Тълкуване на всяка карта от Големите и Малките Аркани, което включва оригиналното описание на Златната Зора, дадено от С. Л. Макгрегър Мадърз.
  • Илюстрации на картите от колодата Ритуално Таро на Златната Зора.
  • Много ритуали, медитации и методи за гадаене, създадени спе-циално за магическа работа с Таро.

РИТУАЛНО ТАРО НА ЗЛАТНАТА ЗОРА

Сандра Табата Сисеро Нарисувана изцяло от действащ адепт на Херметичния Орден на Златната Зора, това е първата колода Таро, в която се съчетават описанията, давани при церемониите на посвещение на Златната Зора, с традиционните Таро образи. Във всяка карта са включени съответстващите й еврейски букви, планетарни и зодиакални символи. Картите са изпълнени в Блестящите цветове и Кабалистичните цветови скали. Резултатът е великолепна колода, която е перфектна за медитация, предсказване и ритуална работа.

 


Добави в Svejo