Сподели във Facebook


cover Заглавие: ПЪТУВАНЕ КЪМ СЪРЦЕТО
Медитации и техники за навлизане в свещеното пространство на сърцето
Автор: Друнвало Мелхизедек & Даниел Мител
ISBN:978-954-626-488-6
Формат:14.5 x 21.5 см
Страници:158
Цена:11 лв.
Поръчай от  width=
 

 

В древни времена да живеем в сърцето е било нашето естествено състояние на съществуване, но с течение на времето то е било изгубено, когато вниманието ни постепенно се е преместило от сърцето в главата и сме попаднали под влиянието на егото. Винаги обаче е имало хора, посветили живота си на практикуването на древните пътища, водещи към сърцето.

Сега двама от най-известните духовни учители на нашето време – Друнвало Мелхизедек и Даниел Мител – са събрали в тази книга различни медитации и техники за навлизане в свещеното пространство на сърцето, които са научили при техните срещи с много от коренните народи на Земята. Всички практики са лесни за изпълнение и могат да се правят самостоятелно. Освен това авторите споделят собствените си преживавания по пътя към сърцето, за молитвата на сърцето и живота в сърцето, които могат да ви бъдат полезни за личното ви духовно пътуване.

Прочетете и се насладете на практикуването на всички методи в тази книга, а после решете кой е най-подходящият за вас, за да си спомните истинската си същност и да живеете в умиротвореност, пребивавайки в центъра на своето същество – сърцето.

 


Добави в Svejo